Wie schrijft?

Noah de Bruijn

In 2014, werd ik geïnterviewd door Nederlandse TV toon Rijksmuseum, ‚Virtuosnomen Engelse Nederland‘. Het was één van mijn eerste gesprekken. Ik ga nu deze blog een beetje geven meer aandacht. Ik hoop dat het in het algemeen aan andere mensen nuttig is.

Alvorens ik begin over vitaminen te spreken, denk ik dat het belangrijk is om de huidige staat van kennis over dit onderwerp te verduidelijken. De vitaminen zijn de B-vitaminegroep die in voedsel aanwezig is. Het speelt een centrale rol in menselijke gezondheden. De B-vitaminen zijn B1, B2, B5 en B12. De B-vitamine is noodzakelijk voor de defensie van het lichaam tegen besmettingen en om de juiste functie van de bloedcel te handhaven. De vitamine B12 is noodzakelijk om het evenwicht van rood en blauw licht te handhaven dat het lichaam helpt gezonde en ziekte-naar voren gebogen cellen erkennen en erkennen. Enkele gezondheidsvoordelen verbonden aan vitamine B12 zijn de preventie van vele ziekten en symptomen die vaak met de deficiëntie van deze vitamine worden geassocieerd.

Jongeren

Toen ik school beëindigde, wilde ik weten hoeveel ik zou moeten nemen om al mijn dagelijkse B12 te krijgen, en het antwoord dat ik was mcg ongeveer 3.200 heb gekregen.

Dat is minder dan één pil van vitamine B12 een dag. En dat is in mijn 6 ' 1 kader ″. Als jongere, was ik werkelijk bezorgd over welke vitamine B12 aan mijn nieren deed. Ik dacht mijn nieren ontbraken omdat ik teveel vitamine B12 nam, en ik was verkeerd. Ik ging op en op ongeveer het en werd zo gefrustreerd met mijn arts, die ik begon meer vitamine B12 te nemen. Zo besliste ik ik een verschillende benadering zou proberen. Ik stapte van mijn b12-tabletten af en begon mcg 300 (mcg 3.200) te nemen een dag. Ik had een slechte week omdat mijn moeder een strenge periode van longontsteking had die haar met een scherpe niermislukking verliet. Zo had mijn arts me die twee weken B12-tabletten vergen. Ik werd zo ongerust gemaakt over mijn gezondheid en had een paar smerige dagen.

Mijn vader vertelde me altijd dat de vitamine b12 de belangrijkste vitamine van gezondheid was en dat als u het niet toen nam u lang geleden zou sterven. Zo ben ik altijd opgeheven. De laatste 2 jaar van het bestuderen in Nederland en het doen van wat onderzoek van mijn, was ik verrast om te ontdekken dat de vitamine b12 van het Nederlandse dieet sinds minstens de jaren '50 heeft gemist. Dientengevolge, weten wij nu dat de vitamine b12 voor heel wat belangrijke fysiologische processen, van het immuunsysteem aan de groei van de hersenen essentieel is. Ik besliste het dichter te onderzoeken.

Ik zocht Internet, en het scheen alsof al informatie ik kon vinden over vitaminen b12 of onjuist of onvolledig was, zodat wilde ik met iets op de proppen komen die het aan de Nederlanders evenals aan me zou verklaren. Ik begon het proces te onderzoeken om vitamine b12, in het laboratorium te krijgen, en vond heel wat informatie over hoe dit gebeurt.